Kaatje Keppens

Vroedvrouw zijn is mijn grote passie. Ik ben vroedvrouw, shiatsutherapeute en postpartumconsulent of coach voor moeders.

Ik ben ook de vrouw van Eric, wij hebben geen kinderen. Niettemin beschik ik over een grote dosis 'moederenergie'.

Ik heb een rijke ervaring met natuurlijke bevallingen in de verloskamer in Bergisch-Gladbach (Duitsland). Sinds 2006 ben ik docente aan de opleiding vroedkunde aan Thomas More Lier en sinds 1994 werk ik als zelfstandige vroedvrouw in bijberoep.

Ik begeleid koppels vanuit een positieve kijk op het leven. Samen met jou en je partner zoek ik naar wat jullie nodig hebben om de zwangerschap en de postnatale periode optimaal te beleven en om je goed voor te bereiden op de veranderingen die 'ouder worden' met zich meebrengen.

Je kan bij mij terecht voor prenatale lessen. Onderwerpen die aan bod komen: zwangerschap, (borst)voeding, bevalling, houdingen tijdens de arbeid, overgang naar ouderschap...

Shiatsu: heb je zin in een ontspannende massage, of nood aan meer energie, tijd voor jezelf en je baby, belemmerende gedachten? Ligt je baby in stuit en wil je hem stimuleren om te draaien? Wil je je voorbereiden op een infertiliteitsbehandeling? Dat kan met een massage voor en tijdens de zwangerschap en in de kraamperiode.

Coach voor moeders: vind je het moederschap zwaar en zit je niet op je roze wolk? Komen er tijdens de zwangerschap onzekerheden boven, vind je niet je evenwicht of heb je negatieve gedachten en is het moederschap niet zoals je het voorgesteld hebt? Dan kan je bij mij terecht voor een gesprek.