Online zwangerschapsyoga

04-02-2021

Je kan deelnemen aan deze reeks yogalessen vanaf dat je 14 weken zwanger bent. Het is een 6-lessenreeks waarbij je elke 2 weken een les volgt en de focus op ontspanning ligt. De oefeningen zijn vriendelijk en zacht. Je hebt er geen ervaring voor nodig. Alle houdingen zijn aangepast aan je veranderende lichaam. Daarom kan je de lessen volgen tot op het einde van je zwangerschap.

Zwangerschapsyoga is goed voor jezelf zorgen, de tijd nemen om te genieten en om contact te maken met je baby. De zorg die je als moeder aan jezelf geeft, geef je ook aan je baby.

Door regelmatig rust te nemen en te ontspannen in deze bijzondere en intense periode van verandering kom je weer op krachten en voed je jezelf en je baby met nieuwe energie. Yoga helpt je om contact te maken met de innerlijke wijsheid om natuurlijk te bevallen. Een bewuste ademhaling biedt een enorme hulp bij de fysieke uitdagingen van je zwangerschap maar ook bij de arbeid, de geboorte en het moederschap. Het brengt rust in zowel je lichaam als geest doordat je fysieke en emotionele spanningen steeds beter kan loslaten.

Als je yoga doet is het fijn om comfortabele kleding te dragen waarin je gemakkelijk kan bewegen. Schoenen heb je niet nodig. We oefenen op blote voeten.

Meebrengen: flesje water, eigen yogamat en dekentje (optioneel)

Kostprijs: 96 euro (6 lessen)

Docent: Laurence Vrancken, Kundalini-yoga docent

Waar: Vroedvrouw Goedele, Wilselsesteenweg 75, 3010 Kessel-Lo
Wanneer: 6 donderdagavonden van 20u-21u15 (of aangepast i.f.v. jouw uitgerekende datum)
Volgende reeks: 11/02, 25/02, 11/03, 25/03, 22/04 en 6/05/21 (fysiek/online, afhankelijk van dan geldende maatregelen)

Info en inschrijven: laurence.vrancken@gmail.com of vul het formulier in op www.vroedvrouwgoedele.be/groepslessen