Leila Rchaidia

Ik ben mama van Coco, Louie en Max en de vrouw van Artur. Ik studeerde af als master in de Vroedkunde aan de KULeuven (2009) en behaalde mijn diploma Trainer Hormoonfactor aan Sonnevelt, Utrecht (2020). Naast mijn werk als vroedvrouw op het bevallingskwartier van UZ Leuven, werk ik als zelfstandige vroedvrouw en hormooncoach. Ik begeleid mama's tijdens hun zwangerschap en postpartum. Daarnaast begeleid ik vrouwen (eventueel met hormonale klachten) op een natuurlijke manier naar een bewust en gezond lichaam.

Na drie kinderen, ruim tien jaar ervaring op de verloskamer en mijn eigen zoektocht naar een gezond lichaam, timmer ik aan mijn droom 'een sterke en gezonde basis voor elke vrouw en haar gezin'. Die is gegroeid vanuit het geloof dat (zelf)zorg je sterk maakt en dat je vanuit verbinding met gelijkgestemden kan groeien. Mijn zorg vertrekt vanuit jouw welzijn, zodat je bewust kan kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Ik werk vanuit jouw kracht en visie, steeds rekening houdend met je eigen tempo en binnen jouw grenzen. Ik hecht ontzettend veel belang aan persoonlijke, veilige en duurzame zorg, met aandacht voor lichamelijk en mentaal welzijn, balans en zelfzorg.

Ik geloof steevast dat geluk te vinden is in de details van het alledaagse. Net daarom ga ik graag samen met jou op pad.